Na namlčenou

Na namlčenou

Anotace: "K"

"Neměl jsem ti co říct" ..

Tak směle ta věta zněla,
tak jednoduše odezněla.
Když čekals na odpověď mou,
snad stejně -prostě lhostejnou.

Jak stydím se znova - zas,
že zlomil se mi v půli hlas.
A dala jsem ti jasně znát,
že byl to bolestivý pád.

Mého vědomí ..

Snad poučení z toho vzeje,
a pro příště i chuť odejde,
vyhledávat jednostraně,
chlácholivé - hladké dlaně ..

Toho druhého.

Tak snad pro příště - na namlčenou, sbohem.
Autor Analisieren, 06.11.2009
Přečteno 186x
Tipy 6
Poslední tipující: Pevya, Jiparo, enigman, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí