Bezejmená

Bezejmená

Anotace: ....

Jak spáchat dokonalou vraždu
Jak zabít vlastní tělo
Aby to vyšlo
Aby to nebolelo

Zapít prášky dobrou whisky
Koupit ostrou břitvu
Nastartovat vůz
Odpočítat bitvu

Sníst celou hrst prášků
Zapít hltem vody
Vymezit čelní srážku
A zmizet v nebi

Co po mě zůstane ?
Možná lepší, že nic
Po smrti nový život nastane?

Už nechci žít
Nechci řešit hádky
Chci svoje štěstí zpátky
Jenže to nejde
Možná žádné ani nebylo
A pokud ano, dávno uhnilo .

Zmizet ze života už
Možná použít nůž
Hlavně rychle
RYCHLE! RYCHLE! KONEČNĚ... UŽ!!!!!!!!!!
Autor kuskus pruhovaná, 09.11.2009
Přečteno 316x
Tipy 4
Poslední tipující: Prdelka10, Zefi, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vhání mi to slzy do očí, protože jsem si tím to obdobím prošla a v této básni to je krásně i když děsivě napsané. -ST-

09.11.2009 22:01:00 | Prdelka10

Radši pohlaď svoji můzu
a nezkoušej žádnou hrůzu!

09.11.2009 18:03:00 | Zefi

Nemůžu Ti dát ani TIP!
Takovouhle hrůzu nechci ani číst!

09.11.2009 11:58:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí