Upojení

Upojení

Anotace: ...

Ke mě přijdi tiše
Mou čelistí pohni
A zuby vrať do dásní

Mě zanech v lánech u potoka
čelem k východu posaď
A obrať list s mou básní

Nech mě plout, nech mě
Se tebou přesytit
Se zapomenout

Já jen hloupý diabetik
A ty čokoládou slanou
Z úst popel, usedlý prach

A na nich život
Autor Faist, 10.11.2009
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí