Vrána

Vrána

Anotace: Prostě můj pocit...

Ty příteli můj jedíny
tys sám tu zůstal bez viny
tys černá vrána posel smrti
tys ten co všechna srdce drtí.

Tys věrný, konáš práci svoji
i když metr ten je na ni dvojí
tvůj řev se nese do všech stran
oznamuje ,,mířím k vám."

Tvá černá křídla větrem vlájí
a mě se jen sny černé zdají
a v nich všichni umírají
to tys tam vrahem byl.

Ty vznešený jsi posel smrti
tys ten co moji mysl drtí
i tělo teď navštívit smíš
snad bolest brzy utišíš...
Autor Sadistic Soul, 10.11.2009
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí