Tak ...

Tak ...

Tak, jsem to přežila.
Tak, jsem to strávila.
Duši a srdce rozžavila jsem do běla
do teď jsem asi ani nežila.

Tak, jako se kalila ocel,
já musela přetavit sen.
Nestačilo zavolat: "pocem
a ty starý sne, vypadni ven!"

Tak, jsem to ustála.
Tak, jsem to zažila.
Duše má zmizela.
Touha a vášeň ji zabila.
Autor kuskus pruhovaná, 12.11.2009
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., nejsembásník, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí