Píseň poslední

Píseň poslední

Anotace: .. lala la lala (ale ty stejně neposloucháš)

Jsem
píseň zakletá včerejších pobudů,
jejíž čest udusil´s cigaretou,
co Máří pod křížem, spílajíc osudu,
hrá v marche funebre kastanětou.

Jsem
píseň předjaří, očistcem šmrncnutá,
leč trochu falešná přílišnou špínou.
V pokraji šílenství do klubka svinutá,
odsouzená ke smrti kocovinou.

Jsem
píseň labutí nešťastných milenců,
co těsně před rájem nemohli dál.
Zním v uších zástupu podobných zbabělců..

...tak řekni, sakra, proč jsi mě psal.
Autor Rovena, 12.11.2009
Přečteno 341x
Tipy 12
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Psavec, Čoki, zenge, hašlerka, Mbonita, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí