Ztracená...

Ztracená...

Anotace: Pro osobu, která bývala mým přítelem a bude navždy, přestože ho už nikdy neuvidím...

proč jsem
tak ztracená...?
Nevidím, neslyším
Cítím jen prázdnotu
a chlad

Asi to tak bývá...
Vydržet, překonat
Propláču
den i noc
a slzy mi nestačí

Miliony slov
neřeknou...

Tisíce myšlenek
neobsáhnou...

A žádný bůh na světě
mi tě nevrátí...
Autor Matsuyama Tatsuko-chan, 15.11.2009
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: yourqueen, Kelyn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí