Kéž lidi změnit nadobro ..

Kéž lidi změnit nadobro ..

Anotace: snad někde cesta je ..

Dveře vykopli
a mě zabili ,
sestřičku zatím
několikrát znásilnili ,

byl to jen jeden
dům z tisíců ,
jen jeden den
z mnoha měsíců ,

Nikdy se nepoučí
lidé vedle sebe ,
po nich jen touží
jak mravenci na mšice ,

vždy začne si ten silný
a tak pak bez obav mu
jeho zvrácené sny
nakonec "kurva!" vychází ..

možná , že víme
a přesto chceme ,
děti už usnuly
taktéž umíráme ..

nikdo nám už nedá
na hroby cedulky ,
jelikož hromadné
měli být snad jen jízdenky ....
Autor Polik, 15.11.2009
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: myší královna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí