Obluda

Obluda

Anotace: bu bu bu

Láska není povinná
tak nevím co s ní
jak jí to jen říct
že už jí nemiluji
a nechci s ní dál
už být více.

Bude to bolet
to dobře vím
není to jak u zubaře
že s injekcí
to jde snáze.

Píchat už jí nebudu
už nemám na tu obludu
která dělá bu bu bu
už jí nechci ani vidět
a nemusím se za ní stydět.
Autor betmen71, 17.11.2009
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí