V houští

V houští

Anotace: zmizela v houští..

Spadla z čistého nebe,
spadla tam, do houští,
copak ji srdce nezebe?
Ji teplo neopouští?

Spadla tam jak sněhová vločka,
co tu tančí ve shlukách,
byla asi lehoučká,
lehčí než rosa na lukách.

Proč ale nevychází?
Zmrzla tam?
Možná je v nesnázi,
možná je to jen klam.

Barva ze rtů se ztrácí,
bude z ní ledová víla,
zima ji pomalu schvácí,
možná právě o tomhle snila.
Autor Jiná, 20.11.2009
Přečteno 273x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, labuť, Elisha, Danielle, Čoki
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí