Moře Hada..

Moře Hada..

Anotace: .. na Měsíci

Mare Anguis - neb Moře Hada
není nesnadné přehlédnout
když zrovna na něj nedopadá
sluneční svit, můj temný kout

je samý bazalt, ztuhlý dávno
pod chodidly se svíjí had
zkamenělá fosilie na dno
Měsíce spadla z ráje snad

jablko žádné nemá v tlamě
ze zad mu zmizel ornament
kdo, zatraceně, v téhle jámě
chtěl by jak v ráji dovádět?

usednu tam u jeho hlavy
dívám se do děr vod vočí
neřeším, zda mě tohle baví
zkameněl čas.. kdy pokročí?
Autor Petbab, 23.11.2009
Přečteno 263x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, hašlerka, tvoje líčko. ale můj ďolíček, Květka Š., majdik 2, Mbonita, enigman, labuť, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí