Přišla jsem ze tmy...

Přišla jsem ze tmy...

Anotace: ...do tmy se vrátím...

Naději žádnou nemám...
V zástupu Bezejmenní.


Já přišla kdysi ze tmy,
vrátím se zpátky do ní.


Jen poznala jsem světlo,
beztak mi nepatřilo.


Ale dík za něj, iluze,
s tebou mi dobře bylo.

 
Vrátím se do temnoty.
Hluboko v zatracení.


Mrznou mi kosti v těle,
přitom prý zima není.


Slunce, až zase vyjde,
srdce mi na prach spálí.


Ať zničí všechna místa,
kde šťastné jsme bývávaly!


Zůstanu samotná,
Ale čí je tohle vina?

 
A bude ze mě jen
nešťastná polovina.


Já cítím už teď bolest...
To moje srdce tuší...

 
Že neuběhne moc času
a dojde na nejhorší.

Autor genca, 01.12.2009
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: Antonín Sander
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdravím, dávam tip za upřímnost...z básně jsou cítit emoce. Pro příště bych doporučil nevolit tak ohraná spojení a rýmy.Hodně štěstí.

01.12.2009 22:08:00 | Antonín Sander

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí