Prázdná

Prázdná

Anotace: Plná, přesto tak prázdná..

Tolik bolestí za poslední měsíc,
tolik pustých dnů i nocí,
jen otupělý pohled zbyl,
pohled do prázdna nešťastně vyl.

V myšlenkách už měla zmatek,
nevěděla, kterou kam zařadit,
nemůže se vrátit, k nim, nazpátek,
avšak nechce je jen tak ztratit.

Poslední dny všechny splývají,
jeden vybledlejší než ten druhý,
každou noc, když je sama, potají,
nespí, brečí, pod očima fialové kruhy.

Neposlouchá, nevnímá, její kroky bezvládné,
je přeplněná, to tak ale nejde říct,
přitom tak prázdná, jak sklinka bez vody,
prázdná jak žíla bez krve.

Nemluví, nespí, nechápe už věci žádné,
ani slzy, co nechává volně týct,
prošla už všemi vchody a východy,
všechny však prázdné, jak žíly bez krve.
Autor Jiná, 03.12.2009
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: Zefi, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím co se stalo, ale myslím si, že není nikdy tak hrozně, aby nemohlo být lépe. Vše přebolí a začne se znova. Věř prožila jsem své, tak vím o čem píšu.

03.12.2009 23:41:00 | jaroslava anna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí