Už nemám anděla

Už nemám anděla

Anotace: Zabila jsem ho!

Kdysi dávno, v řádkách minulosti,
já měla strážného anděla,
moje tvář byla bez bledosti,
do očí se mi slza nikdy nevháněla.

Jenže stala se věc nemilá,
to já ji provedla sama sobě,
totiž když já papír lepila,
já slepila mu křídla obě.

Zabila jsem svého anděla strážného,
už nemůže létat, zůstal tam na stole,
jedině ho jsem brala za přítele věrného,
i když jsem byla mrňavé batole.

Teď už nemám anděla,
teď už nemám komu věřit,
hodně toho jsem si vytrpěla,
nejde to už ani změřit.
Autor Jiná, 03.12.2009
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlavu vzhůru, on se nějaký ten anděl opět objeví. bude mít křídla jemná až hlava se zatočí.

03.12.2009 23:39:00 | jaroslava anna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí