Hlas srdce

Hlas srdce

Anotace: ...dialog s mým druhým já...

Svět se Ti zhroutil,
jo, už zase,
tečou ti slzy,
probděla jsi skoro celou noc,
slyším tě volat o pomoc.

Slzy v noci proudem tekly,
nyní je ráno,
pověz, co se ti zdálo?

Slyším hlasy z tvého srdce,
které křičí bolestí,
kdo mu ublížil,
koho čeká neštěstí?

Proč pláčeš pro někoho,
kdo do srdce bodnul ti dýku,
pro osobu, která má v sobě zlobu a pýchu?

Usměj se těma uplakanýma očima,
tohle trápení už navěky usíná.
Buď zase tou holkou, která se směje,
úsměvem lidi kolem sebe hřeje...












Slyším vnitřní hlas z tvé duše,
Autor Aangela, 07.12.2009
Přečteno 400x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, PPetrushka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera. Copak jí vidím jenom já? ST!

07.12.2009 17:36:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí