Ještě dvanáct večerů

Ještě dvanáct večerů

Anotace: a nastane Štědrý den

Potřebuješ zemi k bdění
či stačí jen vesmíru část
rty ztemnělého ticha
toužily cizí duše zmást.

Bojíš kráčet krajinou
šly milióny živoucích
ty volíš stezku jinou
kolem snění tonoucích.

Kouzla vánoc rodí se
dcera vítr a syn mráz
sváteční podvečer svádí
bolí uvnitř mnohem snáz.
Autor Čoki, 12.12.2009
Přečteno 254x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, hašlerka, Psavec, Bíša, Květka Š., Nút, Okřídlená Lištička
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolí a nejde pofoukat.......ta je vesmírná ..tahle tvá..

12.12.2009 13:47:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí