Snění

Snění

Anotace: Život je vlastně jeden velký sen.

Snění?Co pak je to snění?
Je to snad věřit v něco co není?

A co když se to naše snění změní ve skutečné bdění?
Přijde potom další snění?

Asi ano, ale k čemu pak je bdění?
Když ve snu máme vše, co ve skutečnosti není.

A když se to splní, tak přijde další snění.
Ale občas bývá kruté probuzení.

To však není krásné snění.
Skutečnost se změní v noční můru.

Člověk spadne na dno a jen čumí vzhůru.

Snaží se šplhat, snaží se jít dál.
Stačí ale špatný krok aby se zas propadal.

Pak už nebude mít sílu na to aby znova vstal.
Zůstane ležet tam na dně, protože svůj život vzdal.
Autor Theseus, 22.12.2009
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí