Zkřehlá těla milenců

Zkřehlá těla milenců

Anotace: nezakončený a nezapočetěný příběh dvou těl...

Plameny.
Hoří dvě zkřehlá těla.
Valící se kameny.
Ona to tak chtěla.
Plameny.
Odpusť jim, kdo můžeš.
Valící se kameny.
Těm dvou už však nepomůžeš.
Plameny.
Drží se za ruce, stojí tiše.
Valící se kameny.
Jak asi život osudy druhým píše?
Autor Mak, 22.12.2009
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí