Deprese

Deprese

Anotace: je to přesně o tom

Ztrnulý, jak nemrtvý zombie v hrobě,
s protnutým svým živým srdcem stíny noci,
v té nemilosrdně kruté pro mě době,
jež zoufale směřuje ke svému konci.

Oslepený temných přeludů záblesky,
moje lidské oči utopené ve tmě,
umučené vytěkanými obrázky,
zasutými v černé schránce duše na dně.

Ke snídani krajíc žluči jak pelyněk,
šedivá obloha pokrývající svět,
třeštící hlava plná prázdných domněnek,
smutek až do dálky mnoha světelných let.

Krvelačná touha v mém bolavém těle,
nechat v mukách pojít všechno, co je živé,
a marná touha dostat se někam vedle,
z té pasti, kde je dnes vše tak hrozně divné.

Ty domnělé potenciální milenky,
přítulné děvky pro všechny, kromě tebe,
marně mě stravují naivní myšlenky,
o lásce, která se dotýká až nebe.

Komunikace kolem s lidmi o ničem,
nic, co by stálo za nějakou pozornost,
balast prázdných floskulí jak rány bičem,
pro trpící mozek jsou holá zbytečnost.

Další den bude zas pohřben v kryptě zmaru,
kde sfinga štěstí si žalem prokousla ret,
bude to jak kocovina v levném baru,
zahnívání na několik tisíců let.
Autor casla, 24.12.2009
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: PPetrushka, ewon
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kromě tebe....... :-)

27.12.2009 18:13:00 | pamp_elka

ach jo,
člověk si myslí , že to píše někdo komu je 20 a ono ne...

25.12.2009 00:03:00 | ewon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí