Podivná hra

Podivná hra

Anotace: večerní

Za kamennou zdí
tam v temné díře
hrají si hrůzy
ve velké míře.

Toužíš vidět
snad jen část
ten řev tě však
počal mást.

Černou oblohou
hvězda sama
proplula kolem
smutná dáma.

Ztratila víru
v zítřejší ráno
bolesti smutku
bude jí přáno.

Naděje není
nač v tomto žití
stejně si osud
svou pravdu chytí.
Autor Čoki, 06.01.2010
Přečteno 230x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí