Ten nejhorší pád

Ten nejhorší pád

Anotace: Poslední dva roky napsané v jedné básni.Jak se dostat na úplné dno.

Z vrcholu jsem spadl
za dva roky všechno ztratil
štěstí a radost
vystřídal smutek
nad celým životem
už dávno jsem nebyl ten
kterého mě znali
všichni mě opustili

v horečkách
nemohu spát
je mi špatně
nabírám sílu
vrací se mi vzpomínky
na celý můj život

chce se mi zvracet
z toho jaký jsem
už nechci bojovat

rána do hlavy
otřes mozku
děsivé noční můry
prokletí, které se narodilo
z nicoty

všechno se mi rozpadlo
pláč v mém srdci
už nebudu nadávat
budu bojovat

pomalu vstávám
nacházím své staré já
které jsem zapomněl
protože jsem se bál
být sebou….
Autor Vlk v rouše, 09.01.2010
Přečteno 299x
Tipy 23
Poslední tipující: Pythonissa__, PPetrushka, hermiona_black, padající do neznáma, Holis, Sýkorka07, Psavec, hašlerka, Kristine Clary-Aldringen, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano nezapomeň. Nikdy se už nevzdej. :-)

10.01.2010 20:29:00 | PPetrushka

jen to, prosím, nezapomínej...

09.01.2010 18:00:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí