Blues

Blues

Anotace: ...

Venku noc je chladná
měsíc tvář svou odvrací
jak dívka vnadná
když se pozvrací

Venku noc je chladná
půlnoc na prahu
cesta zrádná
jen děvka má tu odvahu

Venku noc je chladná
hvězdy nebem plují
mysl strádá
skryta v temné sluji

Venku noc je chladná
spěje k ránu
naděje žádná
den otevře svoji bránu

Venku noc je chladná
svěř se...jak je Ti
měsíc oběsil se
na stožáru vysokého napětí
Autor Charlie's dot, 09.01.2010
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

09.01.2010 21:02:00 | JuliVerus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí