Za zanícenými chodníky

Za zanícenými chodníky

Anotace: ...

než z oken vylila se tma
na zanícené chodníky
a novoluní pouličních lamp
oslepilo svatojánské mušky

pod tíhou šelestu
křehkosti křídel nočních motýlů
lapených v sítích

zatoužila po polibku
snědého milence
na prochladlou kůži
vůní dechu mátového čaje
pookřená

zatoužila po doteku
vášní zadušená
padlá v zajetí
mohutných rukou
bezbrannou obětí
smyslné šelmy
v extázi
sympóziem nahého těla
omámená

v okrových očích
utopená


zamilovaná

prostitutka
Autor chroust17, 14.01.2010
Přečteno 317x
Tipy 27
Poslední tipující: Koskenkorva, ilona, Impresse, Jiparo, carodejka, dream in emptiness, Churry, LeeF, Zefi, Holis, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

20.01.2010 20:59:00 | carodejka

kdyby nebylo na konci "prostitutka" tak bych s ev tom klídně mohla poznat...
ale která holka ne, že..:)

15.01.2010 09:25:00 | Lizzzie

a já myslela že kudlanka :o)

14.01.2010 23:37:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí