Zase

Zase

Anotace: Jen takové vyjádření pocitů a aby nedošlo k omylu, nejedná se tu o šikaně;)

Uprostřed ztmavlé třídy,
uprostřed bolestného hluku,
vyjídajíc seschlé střídy,
naslouchajíc vzdálenému shluku.
Sama.

Však smířená s tím už, ale
stejně to nejde,
aspoň skrývá to trvale,
vyrovnaně jde.
Sama.

Konečně, ten terč už prochází,
zamiř a…Střílejte!
Snad slova Vám dochází?
Jen jí dávejte!

Zase jste ji zasáhli,
zase se Vám to povedlo,
zase vítězství jste dosáhli.

Zase odolávám.
Ale neumím vystřelit…
Autor Jiná, 18.01.2010
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí