Plamínek v duši

Plamínek v duši

Anotace: Pocity jsou velmi ošemetná záležitost...

Plamínek zpříma bál se stát
Ta tma v mé duši ho pohltila
Chtěla jsem si jen hrát
Však realita mě zkrotila

Bojím se podívat do sebe
Zažít něco dobrého
Jsem jen nevidomé hříbě
Kterému zmizí vše drahého

Neštěstí se za mnou vleče
Radost hned střídá
Ta mě zradí a uteče
A pak schovaná dřímá
Autor Corax, 23.01.2010
Přečteno 364x
Tipy 5
Poslední tipující: Okřídlená Lištička, CRASH, Lukáš Rymeš
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slunce také vychází a zachází ;)))

29.01.2010 16:29:00 | Okřídlená Lištička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí