pozdě

pozdě

Anotace: je to fuk..

staré časy už šly spát
už nebudem si spolu hrát
nevrátíme co se stalo
na náš sen stačilo jen málo

dívat se do minulosti už nesmím
hledat příčiny už nechci
dlouhé noci už nebdím
ale bolí mě to přeci

příliž pozdě na vše
je to pat v té naší hře
novou partii hrát nebudeme
na nic už se nezmůžeme

vrátit čas už nejde
jak i z duše
tak i z očí sejde
utápím se v předtuše

předtucha časů nových
dva světy každý svůj
do dnů krásných modrých
už navždy budeš moje a já tvůj

v duši tě mám
a tam už zůstanneš
co víc říci k nám
snad zapomeneš

karty už jsou na stole
žetony byly vhozeny
je to jak válečné pole
kde stíny byly zrozeny

nic už se nevrátí
v duši tě mám
tam taky zůstaneš
víc ti nedám

sbohem..
Autor Taker-666, 25.01.2010
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí