Na účtu jsou naše duše

Na účtu jsou naše duše

Anotace: Báseň o dobru, zlu a co tyto dvě všci znamenají v dnešním světě..........

Jsem si vědom, že má duše je velmi hříšná
Mysl, možná ještě horší, ta je zas moc pyšná
Slzy tečou mi jako requiem za umírající svět
Než ho pohltí plameny chci říci jen pár vět

Modlím se, že alespoň jsem v dobro čisté věřil
Že pro světlonoše a jeho slouhy loutkou jsem nebyl
Snad udělal jsem dost pro život ve svobodě svůj
I když dali mi okovy na paže, nespoutali mozek můj

A vy ostatní jen berte si co hrdlo a černé duše ráčí
Berete pořád víc a nevidíte, že kolem vás satan kráčí
On nekračí zas tak pomalu, ale letí jako šíp z kuše
Brzy ďábel bude chtít platit a na účtu budou naše duše
Autor Isosthenes, 27.01.2010
Přečteno 288x
Tipy 5
Poslední tipující: Házté
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky se mi líbí..ST ! Chtělo by to občas se zastavit a popřemýšlet...

20.05.2010 10:04:00 | Házté

Povedené...jó ty naše duše.Pěkně ďábelsky lstivé.
Napsáno moc dobře ST.

27.01.2010 15:39:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí