Jsem to já?

Jsem to já?

Anotace: Je to tak

Jsem to já ?



Povídám
Nechodím moc rád tam
Kde se můžu uvidět
Kde se může odrážet
V zrcadlech
Oknech
Moje tvář

R. Jsem to já? Jsem to já?
Podivný vzhled a stará tvář
V očích dávno zhaslá zář
Nechci být viděn ve výkladech
Nevěřím, nevěřím, že - jsem to já

Prozradím vám
Proč chodívám jen tam
Kde tě můžu uvidět
Tam kde můžu zahlédnout
Na chvíli
Na chvíli
Jen tvoji tvář

R. Jsem to já? Jsem to já?
Nevidím rád svou šedou skráň
A zbytek vlasů, co ještě mám
Nechci být viděn na fotkách
Nevěřím, nevěřím, že - jsem to já

Rec: Pokaždé, když se někde uvidím
Můj obraz mi připomene čas
Pokaždé, když tebe někde uvidím
Připomeneš mi, že - jsem to já
Autor obladi, 28.01.2010
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, hanele m., Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

obladi toť pro taťku??---

05.02.2010 11:51:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí