Slovo žít

Slovo žít

Anotace: "K"

Závan dob minulých, otočil stránku
a klíče rezavé, chrástí v zámku,
když svíce zchátralá, znova se zapálí,
a stíny nechtěné nocí odhalí.

Rýhy ve snaze pohřběné.

To první hrknutí - infarktový stav,
plíží se drze, sám, bez obav.
Hrdlo se svírá a srdce pumpuje,
teď strach - pán, směr určuje.

chvíle co trvají roky..

Další noc bezesná, probděná zcela,
snad připravená, více jsem být měla.
Na setkání nechtěné, na odhalení dávné,
teď vím již se vší jistotou, že šance nemám žádné.

Na slovo žít.
Autor Analisieren, 31.01.2010
Přečteno 353x
Tipy 22
Poslední tipující: Lenullinka, padající do neznáma, Jiparo, enigman, pamp_elka, Psavec, zelená víla, 6thSun, PANGÁSIUS, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jít...

01.02.2010 00:28:00 | enigman

smutná krása,právo žít má každý z nás..

31.01.2010 19:23:00 | zelená víla

ano smutné..ale tvorba pěkná...

31.01.2010 16:31:00 | PANGÁSIUS

Působí to na mne hodně smutně, ale vždycky je právo a šance na život... Jen to záleží na každém z nás...

31.01.2010 12:18:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí