splín

splín

Anotace: ....

čas jen probíhá
kolem mě
má mysl odbíhá
ode mě

Spadl sem do krize
mizím pryč
tohle je vize
strašnej kýč

co jen odkrývá
mojí mysl
kde se ukrývá
ten nesmysl

je to mozek můj
mimo je
možná ale tvůj
ochčije

nemám nadání
jež mám mít
hledám poznání
musím pít

tohle hledání
hořečné
moje podání
náročné

sem jen poeta
bez hranic
jedna jen věta
je na nic

nemám budoucnost
nemám cíl
hledám skutečnost
taky skill

svou mysl vypínám
nezvládám
často nevnímám
nadavám

na vše okolo
co tu je
jak to zničilo
pompeje
Autor ostuda lidstva, 31.01.2010
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, Pythonissa__, susana načeva, sestra-konec, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi to... na nic si to nehraje a nedělá žádný fantasmagorie...ST

07.02.2010 22:33:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí