Jako nic

Jako nic

Anotace: Slabá chvilka...

Jako prach vzduchem vířící,
tak cítím se já,
má mysl prázdnotou hýřící,
Bože, snad se mi to jen zdá.

Jako klidně plynoucí vodu v řece
ostatní co chvíli mě míjí,
však někdo musí mě vnímati přece,
stejně jako cítí jed zmijí.

Pro ně jsem nic,
pouhé zrníčko písku,
ať berou mě v potaz víc,
nechci mít jako pták klícku.

Nemusím žít v nádherném paláci,
toužím po náklonnosti,
vždyť mé srdce krvácí
a brzy bude míti dosti.

Tak proč? Ptám se stále.
Proč za vše můžu já?
Ten pocit vrací se neustále
a v mé duši místo zabírá.
Autor Vavu, 01.02.2010
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, carodejka, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké a netrap se hvězdičko, zase bude dobře.

17.02.2010 21:46:00 | carodejka

Tvým myšlenkám rozumím, taky mám někdy podobné pocity...neboj jednou bude líp!

09.02.2010 13:26:00 | hypertenze

Moc hezká, i když smutná.

01.02.2010 17:08:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí