Čekání

Čekání

Nenechávej mě v týhle nejistotě,
i když si to asi zasloužím,
propadám bez tebe samotě,
a povídat si s tebou toužím.

Chci mít zase zpět,
spřízněnou duši tvoji,
ten nejkrásnější květ,
co i na dálku tak voní.

Poslední dny,
tak daleko mi připadáš,
naše společný sny,
snad mě v sobě ještě máš...

Nemůžu nic udělat,
nevím jistě o co stojíš,
ať vydržím čekat,
než mi to povíš!
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 04.02.2010
Přečteno 280x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, lucajda89, padající do neznáma, *whatsoever*, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí