Slova jdou

Slova jdou

Anotace: ¨zbytek mých pocitů posledních

jsem nad Tebou a pozoruji Tě z výšky
trápíš se a pláčeš
neslyšíš moje slova,můj zpěv
a tak Ti píši báseň
..a slova jdou
utíkám a černou růži
držím v rukou
trny občas pálí..
utekl jsi za jinou!
však, má slova v poklidu dál jsou..
..ne, nemám deprese
jen občas smutek v hlavě mám
a nikoho z vás tu nevítám
v mém světě plném pohádek
jsem princezna a Tys byl princem
avšak rozkutálel ses mi a mě zbyl pouze jeden korálek
připomíná mi Tě víš to?
slova za slovem dál jdou..
kde je pocit a kde rým?
tiše jdu za tím snem svým
stopy vedou po střechách...
,,nechoď domů,nechoď ven
buď schovaná pod stolem
umej tváře,vypni hlas
a už dále,.. nenapínej nás"
slova jdou a utíkaj
schovávaj se na střechách
chodím po nich,hledám je
ta nejvyšší tam jedno je
trochu mokro,zdá se mi
už jen kousek a budu v cíli..
všude bílo a pak tma
konečně jsem tady
poslední slovo získala jsem
a uklouzly mi nohy
...
jsem nad Tebou a pozoruji Tě z výšky
a slova dále jdou..
Autor Phoe.be, 04.02.2010
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: Rootness, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká

04.02.2010 09:30:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí