Bez tebe

Bez tebe

Bez tebe je to tu prázdný,
snažím se tu nebýt sám,
i tak to mám marný,
od rána sám si připadám.

S tebou tu dny protekly,
rychle jako voda,
společnou cestou jsme šli,
teď se to tak loudá!

Mám strach, hrozně se bojím,
že beze mě se líp máš,
když o tobě teď nevím,
doufám, že znáš mě, znáš.

Snad líp, než se znám já!

Nezapomínám,
hezká slova si promítám,
v sobě tě mám,
nejdu od tebe nikam, jen čekám.

Nechci říkat, jak mi chybíš,
ani jak teď můj život cenu nemá,
chci ať se sama rozmyslíš,
snad pořád chceš být má.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 05.02.2010
Přečteno 367x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Dev_LATea_princess, lucajda89, padající do neznáma, PANGÁSIUS, kokyno, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí