Jsem Zoe..

Jsem Zoe..

Anotace: je to narychlo, snad se bude líbit.možná dodám příběh - nic nemůžu slíbit

Zpívám o smrti,
o věčném prokletí
a nikdo mi nevěří,
že smrt znám.
Kam přijdu já tam smrt je též,
každý teď křičí: To je lež!
Je to však smutné,
že ji fakt znám,
Nemám už známé,
už ani ty co mám rád.
Proč píšu jako muž,
proč svírám ostrý nůž,
kterým si dloubám do ruky?
Jsem žena,na rtech růž
sice nenosím,ale taky
jsem opravdu ženou!
Autor Inies, 08.12.2005
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí