Zlomená křídla

Zlomená křídla

Anotace: O zklamání...

Chybami se člověk učí,
vzpomínky mě v hlavě mučí.
Není to tak dlouho, co psala jsem jednu básničku,
myslela jsem si, že svět kolem sebe mám v malíčku.
Řádky samy narůstaly,
prsty mé s lehkostí psaly.
Věnování na konci básně,
tenkrát bylo všechno jasné.
Pak ale zatáhly se mraky
a důvěra mizela pomalu taky.
Bolest hlavy, v očích slzy,
rány pěstí, jít spát brzy.
A ve snech zapomenout rychle,
ve čtyřech stěnách bílé krychle.
Smutný pohled na falešný lesk,
přišel jako z čistého nebe blesk.
Uvědomění si spousty věcí,
takhle já to přeci nechci.
Ta básnička – před měsíci – zdá se mi před léty,
už nikdy tam stát nebudu – teď zlomilas mi křídla TY!
Autor Prinzeschen, 07.02.2010
Přečteno 310x
Tipy 6
Poslední tipující: Charibeja, mademoiselle secret, Dev_LATea_princess, Frosty28
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

oceňuji upřímnost textu

08.02.2010 12:37:00 | mademoiselle secret

Nikdy nevíme kam nás život zavede už třeba zítra...vlastně se nic nedá předpokládat... ST

07.02.2010 20:56:00 | Dev_LATea_princess

Život je jako šachovnice
někdy máš málo, jindy více
jako dvě strany pohlednice
jak dvě tkaničky do střevíce
či jitřenka a večernice

... bude zase líp;-)

07.02.2010 11:30:00 | Frosty28

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí