Hrnek

Hrnek

Anotace: Starý oprýskaný hrnek...

Starý oprýskaný hrnek položila
na stůl jeho léta se dala spočítat na každé puklině
najednou si uvědomila,že je sám
tak jako ona
pohladila bílý porcelán
ohlédla se-telefon stál na svém místě,
jen kdyby někdo zavolal,
ale kdo bude volat,když nikdo nestojí
o oprýskaný hrnek
bláhová-jsi doma a nikdo nezná
tvoje nové číslo
říkala si a tajně doufala,že někdo
najde právě jenom ji
v telefonním seznamu,
pozvedla opět hrnek a připila prázdnu
na zdraví.
Na čistém,bílém ubrusu zůstala slza.
Autor jaroslava anna, 10.02.2010
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: Beepat
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutně krásná... tak držím palečky, ať někdo brzy zavolá :o))

11.02.2010 20:03:00 | Beepat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí