Přeju si, abys tu zase byl

Přeju si, abys tu zase byl

Anotace: Mé české přebásnění slavné písně z muzikálu Fantom Opery Wishing you will somehow here again. Dalo mi to hodně práce a na výsledek jsem náležitě hrdá

Sbírka: Ztrácím tě

Bývals kdysi mým jediným společníkem
Záleželo mi na Tvém slově
Bývals kdysi můj jediný přítel, otec, pán
Než jsi zničil srdce obě

Stejně po Tobě dál toužím
Chci Tě zase blízko mít
O Tvé přítomnosti, bez tajnosti,
však mohu dál jen snít

Doufám, že tvůj hlas zase uslyším
Vím, že bych asi neměla,
ale chci plnit Tvé sny
prozářit Tvé dny
jen kdybych s Tebou být směla!

Chladní, podzemní andělé
Temní, krutí, zvrhlí
Jak ses k nim jen mohl dostat?
Ty... jemný a vřelý

Jak plynul čas
zešedivěl Tvůj vlas
Proč nemůže minulost prostě zemřít?

Doufám, že Tvůj hlas zase uslyším
i když už musím sbohem dát
Zkus mi prosím odpustit
Nech mě se osvobodit
Na vlastních nohou stát

Žádné další nevyřčené věty
Žádné další rozpolcené světy
Už žádné ohlížení za promarněnými lety

Nech mě se rozloučit
Nech mě jít dál
Samotnou
Autor Ori Eremos, 10.02.2010
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí