NEPOJMENOVANÉ

NEPOJMENOVANÉ

Následuj šedý kouř, výš a výš,
každý hřích ze shora napravíš,
největší chyby i neštěstí.
A můžeš hvězdičky přeleštit.
Následuj květiny, také se
vzhlížejí v nebeském pralese,
jak dámy v blyštivé výloze.
I stromy, ačkoliv uboze,
vzpínají sukové prstíky
a prosí o milost skrz díky.
Vše stoupá nahoru, k prostydlým,
k inkoustnému zaslíbení,
tak také následuj šedý dým,
neboť v nebi také nic, nic není.
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: Markéta Hl., ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí