Naštvaná princezna

Naštvaná princezna

Anotace: text písničky, díky Bohu jsem měla vždycky rozum a nazpívanou ji na internetu nemám ;-)

Začíná mě všechno štvát,
že jsem blbá na kvadrát,
že je škola povinná,
že končí dřív, než začíná,
že je venku pochmurně,
jak můra sedící na urně,
jsem smutně naštvaná,
nevinnost káraná...

Štve mě svět a štvu se já,
jsem princezna posedlá
zlost mám co se násobí,
zlost na sebe na drogy!

Štve mě když tu nejsi pro mě
štve mě všechno a to hodně
štve mě láska, štve mě žal,
vím co teď, nevím co dál,
štve mě moje vnitřní já,
štve mě Lenka bláznivá,
štve mě srdce plný lásky,
štve mě ticho na otázky!

Štve mě svět a štvu se já,
jsem princezna posedlá
zlost mám co se násobí,
zlost na sebe na drogy

Zlobím se na realitu,
že je tma jak vyjdu z bytu,
že je slunce v háji zas,
že mi líce pálí mráz,
že je ticho všude kolem,
že jdou city horem dolem,
že mi nechceš život brát,
že vůbec musím milovat!

Štve mě svět a štvu se já,
jsem princezna posedlá
zlost mám co se násobí,
zlost na sebe na drogy

Zlost na sebe na tebe,
zlost na peklo na nebe,
zlost na slunce na měsíc
na všechno, na sebe víc...

Autor genca, 14.02.2010
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: Dedillope, CULIKATÁ, ewon, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dal bych "na sebe a na drogy"- nevím proč, protože na počet slabik to sedí jak to máš
no a pak záleží na zpěvačce :-)

15.02.2010 01:25:00 | ewon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí