Básnička na P

Básnička na P

Anotace: úkol-všechna slova začínají na p

Povídej, princezno, pomněnko, příběh.

Povídej, přesmutná, podzim pak přijde.

Povídej, poslouchám, přitakám pouze.

Povídej proměny, poupě, předlouze.

Povídej, prosím, povídej,
příběhy plachosti plné pak prožívej.

Povídej...
Protože pláču.

Prosím!
Pomoz...

Autor genca, 17.02.2010
Přečteno 2578x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí