Pocity

Pocity

Anotace: pro zlost? nebo já nevím /básnička s vlastními monology

Probuzení, jen krátká chvíle,
za kterou se nejvíc proklínám,
obrazy o kouzelné víle,
si v hlavě náhle promítám.

"Bum, je tu jen další hloupej den,
s lidma si moc nerozumíš,
nemáš už žádnnej sen,
jen prázdně čumíš."

A slzy zas visí na kahánku,
posílám je spát,
vyřešil jsem vlastní hádanku,
není o co stát.

"Cítíš to, i přes všechen ten hnus?
Jak se v tobě něco svírá,
zaškrť to v sobě, dus jen dus!
Zamkni, ať se neotvírá."

Honem to rychle umlčím,
"No a co, že to není jak má být?"
pocity si za klobouk strčím,
musím jen další den přežít.

Tohle tělo za nic nestojí,
mysl, ať je radši prázdná,
duše se o sebe moc nebojí,
připadá si příliš marná.

Nenávidím to, když mi tichý slzy,
po tvářích začnou tančit,
vím, doufám, přejde to brzy,
proč ještě musím něco cítit?
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 18.02.2010
Přečteno 396x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, stravla, Dev_LATea_princess, dream in emptiness
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dávám tip,i když....probuď se a žij,nic jiného ti stejně nezbývá

18.02.2010 20:37:00 | stravla

cítit budeme vždycky... na to nepomůžou ani ty nejlepší antidepresiva... ale, dá se to brát i z dobré stránky...dokud člověk cítí nějakou bolest, má alespoň jistotu, že je živý...

18.02.2010 16:55:00 | Dev_LATea_princess

protoze jsi clovek.. citim s tebou ;)

18.02.2010 14:31:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí