Dětská trápení

Dětská trápení

Anotace: Dětský svět pohledem plačícího anděla

Sbírka: Noční košilka

Dětská trápení

Ty mě, já tebe...tak proč?
Chmurný osud Oceansoul
Velikán nás stvořil, jsme jeho další loutky?
Trpíme jeho hříchy?
Měšec much
Žádáme o pomoc, konec, pokračování
Co je osud, lze ho zvrátit?
Andělé přeci nepláčou, pláč je výsada lidí
Andělé, ruka bohů, působí a ovládají
Smrt a bolest
Pánovy ruce řídí naši nekonečnou
smrt a bolest
Máme křídla, proč je nepoužijeme, proč?
Jsme snad vyhnanci světa?
Neseme bolest všech?
Jsme Ježíš?
O děti má býti pečováno, hýčkáno
Dětství, čas her a zázraků
Fantasie – náš svět,
svět nestvůr,
bez hrdinů.
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí