Můj Anděl

Můj Anděl

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=rg8AyoqRiSc

Volám Tě,pojď mně hlídat
Neusnu a bojím se tmy co
mně svírá.

Tak moc, že bolest je vrytá
Neumřu bez lásky,to jsem
si jistá.

Hledím do prázdna kde
je tvůj stín.
Prosím... hledám Anděla,
nevíte co je sním?

Srdce zebe,dlaně pálí
Rty jsou rudé a oči jsou
všude... kde?.. se Tě ptají.

Neumím se bránit slzám
Mé srdce krvácí.Já tolik
chtěla Tebe,ale teď jsem
sama v nesnázích.

Volám do nebe ať pošlou
pro Tebe,že je čas už jít...
Autor Kett, 19.02.2010
Přečteno 349x
Tipy 9
Poslední tipující: zelená víla, Koza, Giginka, ilona, Jiří I.Zahradník, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bože, to je smutek, sama jsem z toho všelijaká. Proč?

20.02.2010 14:56:00 | Koza

snad není tak hrozně...že ne?

19.02.2010 23:06:00 | Jiří I.Zahradník

Nebuď tak smutná.Posílám Ti - :-))).

19.02.2010 21:09:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí