vrať se..,prosím..

vrať se..,prosím..

Anotace: sama nevím..

Proč na přítele jsi si hrál,když všechna slova,která jsi kdy řekl,byly jen klam..
To neříkám JÁ,to jsi řekl TY..,
připadám si jak z jiné planety...
Proč říkals..mám Tě rád...,
když nemyslel jsi to tak..
S city si člověk nemá zahrávat..
a je třeba nejen brát,ale i dávat..
Dala jsem Ti hodně a jsem za to ráda..,
jen kdyby jsi mi ted neukazoval záda..
Já byla Tvůj přítel ve zlých časech..,
kdy nemoc ohrožovala Tvoje žití...
proč ted,když jsi zdráv,už nestojíš o naše "soužití".??
a tak čekám,čekám...a trápím se..
a bojím se,že jednou bude pozdě..pro Tebe i pro mne..
Život je příliš krátký...,to sám moc dobře víš....
Autor bolava.dusicka, 28.02.2010
Přečteno 287x
Tipy 4
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

https://www.youtube.com/watch?v=rnlPpmyBfeY

23.06.2019 17:45:47 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

ach ... to stejný jsem prožila i já... :-( ...

22.02.2016 23:20:40 | tvořilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí