Jed

Jed

Anotace: ....

Napiješ se s poháru,jenž páchne po krvi
Napiješ se vína ,které přiblíž tě ke smrti
Pro tebe víno plné jedu bylo přichystáno
Tys vypila ho a vrah zašeptal své štastné ano


Ted ležíš v rakvy spouštíc se pod zem
Bylas otrávena nečistým vínem
Kdybys tak mohla vrátit čas
už nikdy by ses nenapila vína zas
Autor Snilek.holka, 04.03.2010
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí