Prázdno

Prázdno

Anotace: Trhlina v duši

Slza koulí se dolů po tváři,
padne na kalhoty a jen tak s vpije,
ti s přetvářkou,říkam jim lháři,
ted patří mězi ně,ze slz déšt lije.

Srdce na dvě půlky držím v rukou,
nemůžu dýchat,nemůžu myslet tak jasně,
všechno zmizelo jak mávnutím hůlkou,
rozpadl se můj svět kde mi bylo tak krásně.

Okolo mě spoušť,život prázdný jak poušť,
slzy se vpijí do písku a pronikají pod něj,
ze slz se tvoří moře,není už vidět souš,
palvím se na moři smutku,čau,dobře se měj.
Autor Ante portam inferam, 16.03.2010
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: amores peros
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super, super, super!!

19.03.2010 20:05:00 | amores peros

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí