Sonet o temné Duši

Sonet o temné Duši

Na kostele půlnoc odbíjí
Vylétly noční můry
Zaplašily křídla motýlí
Do jedné Duše nahnaly chmury

Vyděšené oči do tmy třeští
Její touha opadla
Dostala se do neštěstí
Ta Duše peklu propadla

Snad v pekle najde teplé světélko
Snad dostane další čas
Povzbudí to unavenou Duši malinko

Tak pochop to svéhlavá hlavinko
Snad nespálí tě v pekle mráz
Spálí.Tak to je tvůj konec - chudinko
__________________________________

Zemřela láska v nás.
Autor kuskus pruhovaná, 18.03.2010
Přečteno 265x
Tipy 21
Poslední tipující: Zasr. romantik, Psavec, harmony, TetaKazi, enigman, labuť, Květka Š., nejsembásník, Mbonita, modrá..., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

věř a víra Tvá ...

18.03.2010 10:13:00 | nejsembásník

Třeba nezemřela a jen se odmlčela a žije skrytě ve vás dál...

18.03.2010 08:59:00 | modrá...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí