Blues pro literární seminář

Blues pro literární seminář

Anotace: Samozřejmě úkol. Nemá to název, ale když je to povinná položka, ať klidně patří našemu semináři. Ve škole to mělo celkem úspěch a tak mě zajímá, co na to řekne někdo jiný...

Už zase mám tu svojí náladu
Zas jednou mám tuhletu náladu
A hlavu plnou nebezpečných nápadů

Chtěla bych třeba zkoušet chodit po vodě
Jen tak si zkusit projít se po vodě
A propadnout se do hlubin, vstříc svobodě

Anebo zjistit, jestli umím létat
Chtěla bych zjistit, umím-li létat
Prostě skočit dolů z věže, vždyť není na co čekat

Pak tiše pročítám katalog pohřební služby
Tiše si prohlížím nabídku pohřební služby
Vybírám rakev, která by uspokojila mé tužby

Chvíli se rozmýšlím, jestli černá nebo bílá
Ještě se rozmýšlím, jestli černá nebo bílá
Snad je to jedno, hlavně aby pohodlná mi byla

Z týhle mý nálady mě dostane až pohřební vůz
Z takový nálady mě vytáhne jen pohřební vůz
Ale předtím ještě dopíšu tohle smutně naladěný blues
Autor Moree, 21.03.2010
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí