Přístřeší

Přístřeší

Anotace: "K"

Poslední týdny vězněné,
bolesti plné - bezedné.
Utichly pádem konečným,
krvavým zlomem srdečním.

Slova již nejsou pevnou zemí,
lusknutím prstu se všechno mění.
Věty již nejsou otěží,
tak jako náruč přístřeší.

Z kapek se stalo moře - málem,
hlubokým, klidným oceánem.
Ne! Již už není bezpečí,
co poskytlo by přístřeší.

Prostě .. odešels.
Autor Analisieren, 24.03.2010
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Houda, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí